Skip to content Skip to footer
Clinca stomatologică Dentaclass

Clinica dentară în care zâmbetele sunt pe mâini bune

De la primul apel telefonic, ne dorim să simți că ai făcut alegerea corectă. Întreaga echipă medicală oferă clinicii viața unui mediu construit în jurul zâmbetului tău. 

Am înțeles, de-a lungul timpului, că încrederea pacienților se câștigă nu doar prin prestanța actului medical, dar și prin ascultarea nevoilor pacientului și empatia care leagă relațiile dintre medici și pacienți. Încântați de cunoștință!

Dentaclass
808080+

pacienți tratați

Dentaclass
80

medici specialiști

cine suntem

Pentru noi, excelența în stomatologie începe cu ascultarea sinceră a pacientului și se împlinește prin empatia cu care îi întâmpinăm pe toți în călătoria către un zâmbet sănătos!

Anca Balcu

Fondator Dentaclass

Echipa Dentaclass

Cunoaște-ți medicii

Anca Balcu

Medic stomatolog

Alexandru Solonari

Medic stomatolog

Laura Streiche

Medic stomatolog

Loredana Barnea

Asistent medical
Confortul zâmbetului tău

Descoperă clinica Dentaclass

Actul medical este un act intim, care trebuie, în primul rând, construit pe încredere, de aceea Dentaclass este locul care îți oferă liniștea și siguranța că zâmbetul tău este pe mâini bune. Echipa Dentaclass este alături de tine.

De la prima interacțiune cu noi, vrem să ai încrederea că nevoile tale sunt ascultate, iar fiecare plan de tratament este creat în jurul dorințelor tale cu privire la zâmbet și pe baza expertizei noastre medicale. Te așteptăm să te convingi!

Scrie-ne

Orice întrebare ai, suntem aici

Vrem să ne scrii și să ne ceri toate detaliile de care ai nevoie. Serviciile noastre și echipa medicală sunt la lucru pentru zâmbetul tău.

Str. General Dumitrache, Nr. 2