Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Chirurgia dentară la Dentaclass este o componentă esențială a gamei noastre de servicii stomatologice, oferind soluții avansate pentru o varietate de nevoi dentare. De la extracții de dinți, inclusiv molarii de minte, la proceduri de implant dentar și chirurgie reconstructivă, fiecare intervenție este realizată cu cea mai mare precizie și atenție. Folosim tehnici chirurgicale moderne și minim invazive pentru a reduce disconfortul pacientului și a accelera procesul de vindecare. De asemenea, acordăm o atenție deosebită gestionării durerii și recuperării postoperatorii, asigurându-ne că fiecare pacient beneficiază de o experiență cât mai confortabilă și eficientă. La Dentaclass, prioritatea noastră este siguranța pacientului și obținerea celor mai bune rezultate clinice, menținând în același timp standardele cele mai înalte de igienă și îngrijire.

Chirurgia pre-protetică

Chirurgia pre-protetică reprezintă un set de proceduri chirurgicale efectuate pentru a pregăti cavitatea orală pentru o viitoare lucrare protetică, cum ar fi punți, coroane sau implanturi dentare. Aceste proceduri sunt esențiale pentru a asigura că baza pe care se vor așeza noile structuri protetice este sănătoasă, stabilă și capabilă să susțină lucrările dentare pe termen lung.

La Dentaclass, chirurgia pre-protetică poate include remodelarea osului alveolar, regenerarea osoasă ghidată, sau nivelarea țesuturilor moi pentru a optimiza estetica și funcționalitatea lucrărilor protetice finale.Procesul de chirurgie pre-protetică începe cu o evaluare amănunțită a stării actuale a sănătății orale a pacientului, utilizând tehnologii de imagistică avansate pentru a planifica intervenția chirurgicală.

Acest lucru ne permite să identificăm orice probleme structurale sau de țesut care ar putea influența succesul lucrărilor protetice. În funcție de necesități, chirurgii noștri dentari experimentați pot efectua diferite proceduri, de la simpla netezire a osului până la tehnici mai complexe de augmentare osoasă, pentru a asigura un suport solid pentru restaurările dentare. La Dentaclass, scopul chirurgiei pre-protetice este de a oferi pacienților cele mai bune condiții pentru reușita tratamentelor protetice.

Sinus Lift, la Dentaclass

Sinus lift-ul, cunoscut și ca augmentarea sinusului maxilar, este o procedură chirurgicală efectuată în stomatologie pentru a crește cantitatea de os în zona maxilarului superior, în special în regiunea molarii și premolarilor. Această procedură este adesea necesară când pacienții nu au suficient os în această zonă pentru a susține implanturi dentare.

Procedura de sinus lift este realizată sub anestezie locală sau sedare, în funcție de complexitatea cazului și de preferințele pacientului. Chirurgul accesează sinusul maxilar printr-o mică incizie în gingie, ridicând cu grijă membrana sinusului și aplicând materialul osos. De-a lungul timpului, acest material se va integra cu osul existent, creând un fundament solid pentru implanturile dentare.

La Dentaclass, abordăm fiecare procedură de sinus lift cu cea mai mare atenție pentru siguranța și confortul pacientului. După intervenție, pacienții primesc instrucțiuni detaliate pentru îngrijirea postoperatorie, precum și programări pentru controale de urmărire pentru a monitoriza vindecarea și integrarea materialului osoasă.