Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Endodonția la Dentaclass este un nucleu central al serviciilor noastre stomatologice, axat pe salvarea și conservarea dinților care altfel ar necesita extracție. Procesul implică tratarea interiorului dintelui, în special a canalului radicular și a țesuturilor periapicale, pentru a elimina infecțiile și a preveni răspândirea acestora. Utilizăm echipamente moderne și tehnici avansate pentru a asigura o procedură precisă și confortabilă. Tratamentul endodontic la Dentaclass este personalizat pentru fiecare pacient, cu scopul de a menține integritatea și funcționalitatea dintelui pe termen lung.

Tratamentul de canal, la Dentaclass

La Dentaclass, tratamentul de canal este o procedură esențială pentru salvarea dinților afectați de infecții profunde. Procesul începe cu o examinare amănunțită pentru a identifica și evalua extinderea infecției în țesutul pulpar al dintelui.

Utilizăm echipamente moderne pentru a curăța canalele radiculare cu precizie, eliminând astfel sursa infecției și prevenind răspândirea acesteia. Fiecare tratament este adaptat nevoilor individuale ale pacientului, finalizându-se cu sigilarea canalelor pentru a restabili funcționalitatea dintelui.

La Dentaclass, ne dedicăm să oferim un tratament de canal eficient și confortabil, menit să conserve sănătatea dentară pe termen lung a pacienților noștri.

Etapele tratamentului de canal, la Dentaclass

Tratamentul de canal la Dentaclass debutează cu o examinare detaliată a dintelui afectat. Acest pas esențial include utilizarea tehnologiei avansate pentru a diagnostica precizia și extinderea infecției în canalul radicular.

Urmează apoi eliminarea țesutului infectat și curățarea canalelor radiculare, un proces efectuat cu atenție și grijă pentru a asigura eliminarea completă a infecției.

Finalizarea tratamentului implică umplerea canalelor cu materiale speciale pentru a preveni reinfectarea și restaurarea structurii dintelui. La Dentaclass, fiecare etapă a tratamentului de canal este efectuată cu scopul de a asigura integritatea și funcționalitatea pe termen lung a dintelui pacientului.