Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Parodontologia la Dentaclass este un domeniu de care ne ocupăm cu dedicare, în cadrul serviciilor noastre dentare, concentrându-se pe sănătatea țesuturilor care susțin dinții. Tratamentele noastre parodontale includ evaluări amănunțite ale stării gingiilor, identificarea semnelor timpurii ale bolilor parodontale și intervenții personalizate pentru a combate infecțiile și inflamațiile. Utilizăm metode avansate pentru a trata eficient afecțiunile parodontale, asigurând astfel că fiecare pacient primește îngrijirea specifică necesară pentru menținerea unei sănătăți orale optime.

Simptomele bolii parodontale

Identificarea timpurie a simptomelor bolii parodontale este esențială pentru prevenirea complicațiilor. Simptomele includ sângerarea gingiilor la periaj sau folosirea aței dentare, roșeața și inflamația gingiilor, retracția gingivală, și sensibilitatea dentară.

De asemenea, pacienții pot observa mobilitatea dinților sau modificări în mușcătură. La Dentaclass folosim echipamente de diagnosticare avansate pentru a evalua starea de sănătate a gingiilor și a țesuturilor înconjurătoare.

Fiecare simptom este analizat cu atenție pentru a determina cel mai eficient plan de tratament, asigurând astfel sănătatea orală pe termen lung a pacienților noștri.

Tratamentul bolii parodontale

Tratamentul bolii parodontale la Dentaclass începe cu o evaluare atentă a stării de sănătate a gingiilor și a structurilor de susținere a dinților. Această evaluare include măsurarea adâncimii șanțurilor gingivale și examinarea radiografică pentru a detecta orice pierdere osoasă.

Pe baza acestei analize, elaborăm un plan de tratament personalizat, care poate include curățarea profesională subgingivală (detartrajul și chiuretajul) pentru a elimina placa bacteriană și tartrul acumulat sub linia gingiei, reducând astfel inflamația și sângerarea.

În cazurile mai avansate de boală parodontală, tratamentul poate necesita intervenții chirurgicale, cum ar fi chiuretajul chirurgical sau regenerarea osoasă ghidată.

Aceste proceduri sunt menite să restabilească sănătatea țesuturilor parodontale și să prevină ulterioara pierdere a dinților. Chirurgia parodontală este efectuată cu tehnici minim invazive, pentru a asigura o recuperare rapidă și confort maxim pentru pacienți. La Dentaclass, acordăm o importanță deosebită monitorizării continue a sănătății parodontale a fiecărui pacient, asigurându-ne că sănătatea orală rămâne în cele mai bune condiții.