Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Profilaxia dentară la Dentaclass este un pilon esențial al filosofiei noastre de îngrijire, având ca scop prevenția afecțiunilor orale și menținerea sănătății dentare pe termen lung. Pacienții beneficiază de curățări dentare profesionale, educație pentru o igienă orală corectă și controale periodice, toate într-un mediu prietenos și cu folosirea tehnologiilor de ultimă oră. Aceste servicii sunt adaptate individual, asigurându-se că fiecare pacient primește cel mai eficient plan de îngrijire profilactică.

Detartrajul dentar profesional, la Dentaclass

Procesul începe cu o evaluare aprofundată a sănătății orale a pacientului pentru a identifica zonele cu depuneri de tartru și placa bacteriană. Utilizăm un aparat cu ultrasunete pentru a desprinde tartrul într-un mod delicat, fără a afecta smalțul dinților sau gingiile.

După îndepărtarea mecanică a tartrului, se procedează la o curățare fină cu periuțe speciale și pastă abrazivă pentru a elimina orice reziduu și a lustrui suprafața dinților. Acest pas nu numai că îmbunătățește aspectul dinților, dar și previne aderarea viitoare a plăcii bacteriene.

În final, se aplică un jet de bicarbonat de sodiu pentru o curățare profundă și o senzație de prospețime, eliminând petele superficiale și restabilind albeața naturală a dinților. Întregul proces este încheiat cu o fluorizare, care întărește smalțul și reduce sensibilitatea dentară. La Dentaclass, ne asigurăm că fiecare etapă a detartrajului profesional contribuie la un zâmbet mai sănătos și mai strălucitor pentru pacienții noștri.

De asemenea, pacienții pot observa mobilitatea dinților sau modificări în mușcătură. La Dentaclass folosim echipamente de diagnosticare avansate pentru a evalua starea de sănătate a gingiilor și a țesuturilor înconjurătoare.

Fiecare simptom este analizat cu atenție pentru a determina cel mai eficient plan de tratament, asigurând astfel sănătatea orală pe termen lung a pacienților noștri.

Periajul profesional la Dentaclass

La Dentaclass, periajul profesional este un serviciu esențial care contribuie la menținerea sănătății dentare a pacienților noștri. Această procedură este efectuată de către igieniștii noștri dentari calificați, care folosesc tehnici avansate și periuțe speciale pentru a elimina placa bacteriană și a preveni acumularea tartrului.

După finalizarea periajului profesional, pacienții sunt instruiți cu privire la metodele corecte de periaj și igienă orală pentru a continua îngrijirea la domiciliu. Igieniștii noștri oferă sfaturi personalizate bazate pe nevoile specifice ale fiecărui pacient, recomandând produse dentare adecvate, cum ar fi pasta de dinți cu fluor și ața dentară.

La Dentaclass, ne asigurăm că fiecare pacient pleacă nu doar cu un zâmbet mai curat și mai sănătos, dar și cu cunoștințele necesare pentru a susține rezultatele îngrijirii profesionale între vizitele la clinica noastră.