Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Protetica dentară la Dentaclass se concentrează pe restaurarea și înlocuirea dinților lipsă sau deteriorați, oferind pacienților soluții personalizate pentru a îmbunătăți funcționalitatea și estetica danturii lor. Aceasta include o gamă largă de opțiuni, de la coroane, punți și proteze dentare, până la implanturi dentare avansate. Fiecare opțiune protetică este proiectată și creată cu cea mai mare precizie, utilizând materiale de înaltă calitate pentru a asigura durabilitate, confort și un aspect natural. La Dentaclass, ne angajăm să oferim pacienților noștri cele mai eficiente soluții protetice, adaptate nevoilor și stilului lor de viață, pentru a le reda zâmbetul și încrederea.

Proteze mobile și mobilizabile

Protezele mobile și mobilizabile reprezintă o soluție accesibilă și eficientă pentru înlocuirea dinților lipsă. Protezele mobile, cunoscute și ca proteze totale, sunt destinate pacienților care au pierdut toți dinții unei arcade, în timp ce protezele mobilizabile, sau parțiale, sunt folosite atunci când pacientul încă mai are unii dinți naturali. Aceste proteze sunt realizate din materiale flexibile și rezistente, care imită aspectul și funcționalitatea dinților naturali, oferind în același timp confort și ușurință în utilizare.

Un avantaj major al acestor proteze este capacitatea de a fi îndepărtate pentru curățare, permițând astfel o igienă orală eficientă. Protezele mobile și mobilizabile sunt, de asemenea, ajustabile, ceea ce înseamnă că pot fi modificate pe măsură ce forma gurii se schimbă de-a lungul timpului, asigurând un fit confortabil și durabil.

La Dentaclass ne angajăm să oferim soluții protetice care nu numai că restaurează funcționalitatea danturii, dar și îmbunătățesc aspectul estetic și sprijină sănătatea generală a gurii pacientului.

Coroanele pe implanturi și punțile pe implanturi

Coroanele pe implanturi reprezintă o soluție modernă și durabilă pentru restaurarea dinților individuali lipsă. Această procedură implică fixarea unei coroane artificiale pe un implant dentar, care este inserat chirurgical în osul maxilarului, simulând rădăcina unui dinte natural. Coroanele pe implant sunt realizate din materiale de înaltă calitate, precum ceramică sau porțelan, care imită aspectul și funcționalitatea dinților naturali.

Punțile pe implanturi sunt o altă opțiune pentru înlocuirea mai multor dinți lipsă. Spre deosebire de punțile tradiționale, care se sprijină pe dinții adiacenți, punțile pe implanturi sunt susținute de implanturi dentare. Aceasta înseamnă că nu este necesară pregătirea sau reducerea dinților sănătoși învecinați. Punțile pe implanturi sunt ideale pentru pacienții care au pierdut mai mulți dinți într-o anumită zonă a gurii și doresc o soluție stabilă și durabilă, care să le ofere un zâmbet complet și funcțional.

La Dentaclass, atât coroanele, cât și punțile pe implanturi sunt personalizate pentru a se potrivi perfect cu dimensiunile, forma și culoarea dinților naturali ai pacientului. Aceste soluții protetice nu doar că îmbunătățesc aspectul estetic, dar sunt și extrem de funcționale, restabilind capacitatea pacientului de a mesteca și vorbi confortabil. Procesul de inserare a implanturilor este efectuat cu grijă, utilizând tehnici chirurgicale avansate pentru a minimiza disconfortul și pentru a accelera recuperarea.