Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Terapia dentară la Dentaclass este fundamentată pe abordarea atentă și detaliată a fiecărui caz în parte, axându-se pe reabilitarea dentară completă. Procesul nostru începe cu o evaluare amănunțită a stării dentare a pacientului, urmată de planificarea tratamentelor necesare, cum ar fi obturațiile. Acest tratament este esențial pentru restabilirea funcției și esteticii dinților afectați. Fiecare obturație este realizată cu materiale de înaltă calitate, asigurând durabilitate și un aspect natural.

Obturația dentară, la Dentaclass

La Dentaclass, procesul de obturație dentară începe cu o examinare minuțioasă a cavitaților dentare ale pacientului. Folosim tehnologii avansate pentru a detecta cariile în stadii incipiente și pentru a evalua gradul de afectare a dintelui.

Acest pas preliminar este crucial pentru a stabili abordarea cea mai eficientă și pentru a păstra cât mai mult din structura naturală a dintelui. Procesul de obturație propriu-zis implică eliminarea țesutului dentar afectat și umplerea spațiului cu materiale de înaltă calitate, precum compozite sau amalgame, pentru a restabili funcționalitatea și estetica dintelui.

Aceste materiale sunt atent alese și aplicate pentru a se asigura o integrare perfectă cu restul dintelui, oferind o durabilitate pe termen lung. La Dentaclass, fiecare obturație este efectuată cu grijă, ținând cont de confortul pacientului și de nevoile specifice ale fiecărui caz.

Prevenirea cariilor dentare la Dentaclass

Prevenirea cariilor la Dentaclass începe cu o evaluare atentă a sănătății orale a fiecărui pacient. Aceasta include examinarea minuțioasă a dinților și a gingiilor pentru a detecta semnele timpurii ale cariilor sau orice vulnerabilități.

Folosim tehnologii de ultimă oră pentru a identifica zonele predispuse la carii, permițând astfel o intervenție precoce și eficientă. Parte esențială a prevenției este educarea pacienților despre igiena orală adecvată, inclusiv tehnici corecte de periaj și folosirea aței dentare.

Recomandăm controale regulate și curățări dentare profesionale, completate de tratamente de fluorizare pentru a întări smalțul și a reduce riscul de carii. La Dentaclass, abordăm prevenția cariilor dentare printr-un plan personalizat, susținând sănătatea orală pe termen lung a pacienților noștri.